website module

Website modules

Jouw website uitbreiden met speciale modules?
Dat kan

Soms heb je net iets extra’s nodig om jouw website compleet te maken.
Heb jij bijvoorbeeld een restaurant dan wil jij misschien wel je klanten online een tafel laten reserveren.
Ook kan het zijn dat jij een evenementenkalender op de website wilt hebben.

De extra modules die wij aanbieden zijn

Afgeschermde pagina's

Is er informatie op jouw website die alleen beschikbaar moet zijn voor bijvoorbeeld personeel, leden of cursisten dan kun je er voor kiezen om afgeschermde pagina’s te maken. Op die manier zijn de pagina’s alleen zichtbaar voor mensen die inloggen op de website.

Voorraadmodule

Verkoop jij auto’s, caravans of andere voertuigen en wil jij je bedrijfsvoorraad laten zien op jouw website? Dat kan met onze voorraadmodule.

Chatmodule

Verhoog jouw dienstverlening en sta de bezoekers van jouw website live te woord met de chatmodule. 

Beschikbaarheidskalender

Heb jij een massagepraktijk, schoonheidssalon of wil jij voor andere doeleinden jouw beschikbaarheid tonen op jouw website? Dat kan met de beschikbaarheidskalender. Jouw bezoekers zien gelijk op welke dag en welk tijdstip jij beschikbaar bent voor een afspraak. Eventueel kunnen wij dit combineren met de reserveringsmodule zodat de bezoekers gelijk een online afspraak kunnen maken. 

Nieuwsbriefmodule

Wil jij dagelijks, wekelijks of maandelijks jouw bezoekers op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes die betrekking hebben tot jouw bedrijf? Gebruik hiervoor onze nieuwsbriefmodule 

Multi taal module

Heb jij ook bezoekers uit het buitenland op jouw website en wil jij dat deze jouw website ook kunnen begrijpen? Met de multi taal module kunnen wij jouw website ook aanbieden in andere talen.

Beveiligde verbinding met SSL certificaat

Wil jij dat de verbinding tussen jouw website en de bezoekers extra beveiligd is en jouw website hoger in Google komt? Met het SSL certificaat krijgt jouw website een https:// url en een slotje. Ook is het mogelijk om jouw bedrijfsnaam in een groen balkje met slotje te krijgen.

Vacaturemodule

Heb jij een uitzendbureau, detacheringsbureau of wil jij vacatures aanbieden op jouw website waarbij mensen gelijk online kunnen solliciteren dan is onze vacaturemodule perfect voor jou. 

Reserveringsmodule

Online een tafel reserveren in jouw restaurant? Een kamer of huisje reserveren in jouw accommodatie? Dat kan met onze reserveringsmodule. Hierbij kunnen wij een koppeling maken met de beschikbaarheidskalender zodat alleen de beschikbare tijden of datums zichtbaar zijn. 

Evenementenkalender

Staat jouw bedrijf op bepaalde events, beurzen of markten? Laat dit jouw website bezoekers weten door middel van de evenementenkalender. 

Omdat de prijzen voor de modules afhangen van jouw specifieke wensen vragen wij je contact op te nemen voor een prijsindicatie.