Hoger in Google

Jij wilt toch ook dat jouw website goed gevonden wordt in de zoekmachines?

Ons leven wordt steeds digitaler en er komen steeds meer websites bij.
Hoe zorg je ervoor dat jouw website bovenaan in Google verschijnt als mensen op zoek zijn naar een bedrijf zoals het jouwe.

Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website volledig geoptimaliseerd is op de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden.

Heb jij al een website en wil jij beter gevonden worden in Google? Neem contact met ons op.

hoger in google

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Hoger in Google is het doel

seo-e1471523194669-tender

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO optimalisatie genoemd en zorgt er voor dat je website hoger in de Google zoekresultaten verschijnt.
Door gebruik te maken van verschillende SEO technieken en het kiezen van de juiste zoekwoorden indexeert Google de website beter en zal Google de website eerder laten zien dan websites die niet geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Betere zoekresultaten resulteren in meer bezoekers op jouw website en dus kans om jouw product of dienst aan te bieden aan de geïnteresseerde.

De eerste stap in zoekmachine optimalisatie is bepalen op welke zoekwoorden jij wilt dat jouw website gevonden wordt. Als iemand op zoek is naar een restaurant dan zal diegene al gauw in Google een zoekopdracht geven voor een restaurant in de plaats waar hij of zij uit eten wil. In dit geval is het dus beter om de website te optimaliseren voor bijvoorbeeld restaurant Assen.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Wij rekenen €40 per uur dat wij bezig zijn met zoekmachine optimalisatie. De kosten hangen af van op hoeveel zoekwoorden jij wilt dat de website gevonden wordt en hoe lang wij hier mee bezig zijn. Neem contact met ons op en dan sturen wij je een prijsindicatie.

Vraag een prijsindicatie voor zoekmachine optimalisatie aan